Tanden bleken

100% veilig tandenbleekbehandelingen met tevredenheids garantie

Een stralend en wit gebit is populair!

Onze behandelingen starten vanaf slechts

€ 35,-

Tanden bleken voor de perfecte glimlach

 

‘Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’, een uitspraak die voor veel mensen van kracht is. Maar dit geldt zeker niet voor iedereen. Bent u juist erg onzeker over uw gebit waardoor vrijuit lachen een kwelling is? Dan zijn wij er voor u! Met alle liefde helpen wij uw tanden bleken in Den Bosch, zodat uw leven met de lach leuker wordt.

 

Een witte glimlach

Een stralend en wit gebit, wie wil dat nu niet? De een is van nature gezegend met een prachtig gebit, maar voor de ander is het een van hun grootste onzekerheden. Een wit gebit wordt als verzorgd en mooi gezien, maar het is helemaal niet gek dat onze tanden verkleuren. Verkleuring van de tanden wordt het meest veroorzaakt door consumptiegedrag, maar ook veroudering en de oorspronkelijke kleur, welke genetisch is bepaald, spelen hierbij een rol. Verkleuring van uw tanden is dus niet altijd te voorkomen, maar er iets aan doen kan altijd!

 

Tanden bleken

U heeft er vast wel eens over gehoord. Tanden bleken is een goede optie om uw tanden een paar tinten lichter te maken. Wij kunnen uw tanden bleken en streven naar een prachtig resultaat, zodat u met een goed gevoel en een stralende glimlach onze salon verlaat. Wij proberen met behulp van witmakers de gelige kleur en oneffenheden weg te halen, zodat de oorspronkelijke kleur van uw tanden weer zichtbaar wordt. Het is dé manier om niet alleen een prachtige lach, maar ook uw zelfvertrouwen terug te krijgen.

 

De behandeling

Wanneer u heeft besloten om uw tanden te bleken, zult u een afspraak moeten maken bij onze praktijk. Er zijn verschillende manieren om de procedure uit te voeren. Zo kan het in onze praktijk, thuis of een combinatie hiervan samen met een van onze professionals. Voordat we aan de slag gaan, bepalen we uw huidige tandkleur en de kleur die u wenst.
Voor het gewenste resultaat gebruiken wij een blekende gel die we op de tanden aanbrengen en met behulp van een LED lamp activeren. Op deze manier worden uw tanden gebleekt. De duur van een behandeling varieert van 2×20 min tot 7×20 min. Een nabehandeling is vanzelfsprekend en de vervolgstappen bespreken we met u, zodat u zicht nooit meer zorgen hoeft te maken over uw gebit.

Wilt u weer stralend door het leven zonder uzelf te verbergen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en gaan resultaatgericht te werk. We zijn hét adres voor een stralend wit gebit. Een dag niet gelachen, is immers een dag niet geleefd.

Maak een afspraak