Tanden witter maken

Een stalende lach is goud waard

Een stralend en wit gebit is populair!

Onze behandelingen starten vanaf slechts

€ 35,-

Waarom laten mensen hun tanden bleken?

Steeds meer mensen willen hun tanden witter maken. De beste manier om dit te doen is om bij een specialist langs te gaan die u daarmee kunt helpen. De ene persoon heeft van nature nu eenmaal wittere tanden en de ander heeft gelere tanden. Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer mensen laten hun tanden laten bleken, omdat het gezien wordt als een schoonheidsideaal. Vooral voor mensen met gele tanden is het laten bleken van de tanden dé manier om er op dat gebied weer verzorgd uit te kunnen zien.

Hoe verkleuren de tanden?

De tanden kunnen door de jaren heen verkleuren door meerdere factoren. Zo hebben zuren, tandaanslag en kleurstoffen in voeding een grote impact op uw tanden en de kleur daarvan. Deze factoren tasten het tandglazuur aan, waardoor het tandoppervlak dunner wordt. Hierdoor wordt het tandbeen zichtbaarder, wat de gele kleur met zich meebrengt. De bekendste boosdoeners zijn koffie, wijn, cola en thee. Als u deze dranken met regelmaat drinkt, is er niets aan de hand, maar bij overmatig gebruik zullen de tanden sneller vergelen.

Wat komt er kijken bij een tandenbleeksessie?

Als u uw tanden witter wilt maken, zult u een afspraak moeten maken bij een specialist. Over het algemeen verloopt de behandeling redelijk hetzelfde bij de verschillende bedrijven. Bij binnenkomst wordt u veelal ontvangen door de gastheer- of vrouw en worden de persoonlijke gegevens gecontroleerd. Daarnaast worden er wat vragen met betrekking tot uw gezondheid doorgenomen. Hierna wordt u verzocht om uw tanden te poetsen en plaats te nemen in de stoel, om daar te beginnen met het vaststellen van uw huidige tandkleur en het gewenste resultaat. Vervolgens wordt de wangspreider geplaatst om het gebit bloot te leggen voor de LED lamp, die de blekende ‘gel’ op uw tanden activeert, om op die manier de tanden te bleken. De tijd die u in de stoel doorbrengt varieert van 2×20 min tot 7×20 min in onze praktijk. Na de behandeling krijgt u nog een nabehandeling en worden het verloop van de behandeling en de vervolgstappen besproken.

Wilt u een afspraak maken?

In onze praktijk in Den Bosch staat het afleveren van kwaliteit op 1. De persoonlijke aandacht van onze specialisten, de inzet van de beste apparatuur en materialen zorgen dat uw tanden weer prachtig stralen na een korte tijd. U kunt altijd contact met ons opnemen om meer informatie te verkrijgen, de mogelijkheden te bespreken of om een afspraak in te plannen.

Maak een afspraak