Wit gebit

Een stalende lach is goud waard

Een stralend en wit gebit is populair!

Onze behandelingen starten vanaf slechts

€ 35,-

Wit gebit voor een stralende lach

 

Een eerste indruk is zo gemaakt en u kunt dit meer over doen. Daarom is het belangrijk dat u er op uw best uitziet. Hoeveel tijd u ook besteed aan uw uiterlijk, lelijke tanden kunnen dit flink verpesten. Gelukkig is er een manier om snel en gemakkelijk uw tanden te laten stralen. Met slechts een paar behandelingen heeft u in een mum van tijd prachtig wit gebit. Uw tanden laten bleken is helemaal van deze tijd en ook u kunt hier van profiteren. Maar wat komt er allemaal bij kijken en waar moet u rekening mee houden?

 

Maak een afspraak voor een wit gebit

Zoals alle ingrepen begint ook deze met een afspraak. Bij ons kunt u uw wensen aangeven en uitleggen waarom u graag deze behandeling wilt. PerfectSmile Den Bosch zal samen met u de verkleuring van de tanden bespreken en op basis daarvan een behandeling plannen.

 

Verschillende methodes voor een wit gebit

Er zijn verschillende manieren waarop een wit gebit gerealiseerd kan worden. Zo kunt u bij ons kiezen uit vier soorten tandenbleekbehandelingen: opknapbeurt, VIP Smile, Perfect Smile en de Perfect Hollywood Smile. Afhankelijk van het behandelplan kunnen wij één van de tandenbleekbehandelingen voorstellen. Elke behandeling duurt maximaal 20 minuten en zal afhankelijk van de behandel methode in sessies toenemen, tot maximaal 7 keer 20 minuten per sessie. Bent u nou ook benieuwd welke tandenbleekbehandeling bij u past? Neem dan contact op voor een afspraak.

 

Lachen is gezond

Uw gezondheid komt niet in gevaar als u denkt aan deze behandeling. Afhankelijk van uw levensstijl kunt ook u met een wit gebit door het leven gaan. Als u rookt of drinkt zullen de effecten wat eerder weg zijn, maar dan kunt u gewoon weer een nieuwe behandeling starten. En u weet het: lachen is gezond. Zeker met witte tanden in de mond!

Maak een afspraak