Witte tanden

Voor de Perfect Smile!

Een stralend en wit gebit is populair!

Onze behandelingen starten vanaf slechts

€ 35,-

Witte tanden: een perfecte glimlach hebben is eenvoudiger dan het lijkt

 

Witte tanden geven een mooier en joviaal uiterlijk, maar het is normaal, naarmate de jaren verstrijken, dat ze geel worden, vooral als mensen veel sigaretten roken of gebruik maken van en zeer gepigmenteerde voedingsmiddelen, zoals koffie en rode wijn.

Tandheelkundige behandelingen, zoals whitening, het aanbrengen van contactlenzen en porseleinfineer, zijn voorbeelden van eenvoudige en snelle procedures die vlekken uit het glazuur en dentine verwijderen of onvolkomenheden verdoezelen.

 

1. Tanden bleken

Een van de meest voorkomende behandelingen in de afgelopen tijd is het bleken van de tanden, waarmee u de glimlach van uw dromen kunt bereiken, wit en stralend!

Met behulp van witmakers is het mogelijk om de oorspronkelijke kleur van uw tanden terug te krijgen en zich te ontdoen van ongewenste, gelige vlekken. De procedure kan op drie verschillende manieren worden uitgevoerd:

– In de praktijk
– Thuis met behulp van matrijzen
– Of, een combinatie van beide technieken, altijd met de hulp van een professional.

Met de juiste zorg kan het bleken tot 2 jaar duren, wat een grote langetermijninvestering is voor het gevoel van eigenwaarde – maar de bezoeken aan de tandspecialist moeten regelmatig zijn.

 

2. Contactlenzen

Dit is een van de technieken waar de beroemdheden de voorkeur aan geven en die de laatste jaren erg populair is geworden. Tandheelkundige contactlenzen zorgen niet alleen voor wittere tanden, maar zijn ook in staat om kleine positionele of structurele gebreken, zoals verkeerd uitgelijnde of gebroken tanden, te corrigeren.

Een ander groot voordeel van deze techniek is dat doordat de lenzen direct aan het tandoppervlak worden gehecht, de slijtage minimaal is en de natuurlijke structuur behouden blijft. Bovendien is het een procedure die zeer goed bestand is tegen vlekken en die 10 tot 15 jaar kan duren.

 

3. Porseleinen facetten

Net als contactlenzen zijn ook porseleinen facetten een zeer effectieve methode om uw glimlach nog mooier te maken.

Ze werken als een soort “coating” voor de tand en, hoewel het nogal verward is met de lenzen, is het verschil tussen hen dat de veneers meer tandslijtage nodig hebben. Dit komt omdat ze naast het verwijderen van de vlekken ook kleine tandheelkundige correcties uitvoeren, die de vorm en grootte van elke tand kunnen veranderen.

 

4. Profylaxe

Een ander mogelijk alternatief is het maken van een afspraak met uw tandspecialist voor een goede reiniging van uw gebit. De techniek is vrij eenvoudig en bestaat uit het gebruik van tandheelkundige instrumenten die helpen bij het verwijderen van extrinsieke vlekken op het tandoppervlak en andere mondvijanden, zoals tandsteen en tandplak.

 

5. Mondhygiëneproducten

U heeft ook de mogelijkheid om te investeren in producten van hoge kwaliteit om u te begeleiden als het gaat om mondhygiëne.

Op dit moment staat er een grote verscheidenheid aan tandpasta’s tot uw beschikking, zoals witmakende producten die het verwijderen van tot 90% van de vlekken op de tanden bevorderen, of producten die actieve kool in hun samenstelling bevatten, die zorgen voor een gezuiverde reiniging en die uw glimlach nog witter en helderder maken!

Maak een afspraak